Woensdagavonden op andere stekken!

De laatste geplande lesavond in Waalre zit erop! Het was een topavond. We mochten André van harte feliciteren met het behalen van zijn 1* brevet. Proficiat! Nog vele fijne, mooie en veilige duiken gewenst! Er werden nog wat opleidingsduiken gemaakt en Henri had op deze laatste avond gezorgd voor wat lekkers bij het biertje in de bar. Helemaal goed!

Maar gaan we niet meer duiken dan? Ja toch zeker wel!

De ervaring leert dat er elke woensdagavond wel DTE’ers te vinden zijn die zin hebben in een duikje, ergens in een plas. Bijvoorbeeld bij ’t Zuth, daar hebben we dit seizoen een abonnement op. Als je daar wil duiken, neem dan even contact op het Pierre, hij regelt dan een toegangscode. In dit bericht vind je hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Ook het Gat van Waalre is nog te bezoeken, maar we maken géén gebruik meer van de bar. Als je daar terecht wil, zoek dan iemand met een sleutel van de slagboom.

Wil je je opleiding nog afronden? Neem contact op met een instructeur en maak zelf afspraken over hoe je de benodigde duiken nog kunt maken. Ook andere buddy’s kun je zelf vinden. De DTE-app is er een heel geschikt medium voor ?

Voor alle duiken geldt wel: zorg zelf dat de zuurstof- en EHBO-koffer aanwezig zijn en dat er een oppervlaktecoördinator is!

Aan hen die op vakantie gaan of zijn, heel veel plezier! Maak mooie duiken op verre stekken en kom veilig weer terug.

Heb een fijne zomer allemaal!!