Nog nooit gedoken?

“Duiken, dat heb ik ook altijd al eens willen doen!” Hoe vaak is dat niet de reactie van mensen als ze horen over duikavonturen. Bij Duikteam Eindhoven ben je aan het juiste adres voor een gedegen duikopleiding. Of je nu al gewend bent om onder water te zwemmen of dat nog spannend vindt, maakt helemaal niets uit. Onze opleidingen bieden de ruimte om in te spelen op ieders kennis, kunde en eigen tempo.

We starten met de 1* duikcursus. Daar leer je de basisvaardigheden, zodat je al snel mee kunt doen met de vereniging bij niet al te moeilijke, maar absoluut leuke duiken. Hiermee kun je al behoorlijk uit de voeten. Maar tegen die tijd heb je ongetwijfeld de smaak te pakken gekregen om verder te duiken en naar wat uitdagender omstandigheden te gaan. Hiervoor dienen dan de 2* en 3* duikcursussen. Maar dat is absoluut geen verplichting, iedereen bepaalt zelf tot welk niveau hij of zij wil gaan, op welk moment!

Alles over de verschillende duikopleidingen en de mogelijke specialty’s lees je hier

Maar waarom zou je eigenlijk in Nederland leren duiken, en niet in een meer tropisch oord? Nou, omdat je hier in ons eigen kikkerlandje de meest schitterende duiken kan maken! (En je hoeft niet zo ver te vliegen, dat ook.) Geloof ons op ons woord, of beter nog: kom het met eigen ogen bekijken, dan ben je zó overtuigd. Of lees hier  waarom het slim is om juist in Nederland te leren duiken. Of hier waar DTE dan zoal onderwater te vinden is.

Nog niet helemaal overtuigd? We houden regelmatig een introductie-avond , waarbij je vrijblijvend kennis kan komen maken. Ook het maken van een proefduik in het zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over een duikcursus of het maken van een proefduik, neem contact op via het contactformulier.