Opfristraining

Heb je al een tijdje niet meer gedoken en ben je niet zo zeker van je skills voor je weer op vakantie gaat of een nieuwe opleiding wil starten? Dan is een opfristraining misschien wel het juiste voor jou.

Tijdens deze training, wordt een stuk van de theorie herhaald en gaan we in het zwembad skills oefenen. In overleg is het natuurlijk ook mogelijk om in het buitenwater een opfristraining te doen. We zijn flexibel in het aanbod, een beetje afhankelijk van de ervaring en wensen.

Een standaard opfristraining bestaat uit ongeveer anderhalf uur theorie en één uur zwembadtraining. Indien je zelf duikspullen hebt, kun je die gebruiken, anders hebben wij spullen die je kunt lenen. De kosten van een standaard opfristraining bedragen 30 euro. Onze vaste trainingsavond is op woensdag in zwembad De Tongelreep. We hebben hier een 5m diep bad, dus daar kunnen we vrijwel alles oefenen!

Denk je: Dit is misschien wel wat voor mij, vul dan het onderstaand formulier in dan nemen wij contact op om te bespreken hoe we het aanpakken.

    Mijn laatste duik was (wanneer, waar)