Overzicht opleidingen

Algemene informatie

Als je belangstelling hebt voor één of meerdere opleidingen, schrijf je dan op de desbetreffende pagina gelijk in. Periodiek wordt gekeken naar het aantal inschrijvingen, waarop bepaald wordt welke duikcursus als eerste gegeven wordt. Indien een nieuwe cursus wordt gehouden, wordt ieder vooraf hierover ingelicht. De kosten voor een opleiding beperken zich tot de gemaakte uitgaven, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van lesboeken, die voor enkele tientjes bij de NOB te bestellen zijn.

Mocht je nog geen lid zijn, dan kun je je aanmelden middels ons contactformulier. Indien je al een duikbrevet van een andere organisatie zoals PADI, IADS, NAUI, CMAS, etc. hebt, zijn er mogelijkheden om horizontaal over te stappen, zodat je verder kunt gaan op het niveau wat je al bereikt hebt.

De concrete opleidingskalender kun je hier terugvinden.

Duikbrevetten

Zwembadoefeningen:

Overige trainingen:

Specialties mogelijk na 1* opleiding:

Specialties mogelijk na 2* opleiding:

Specialties mogelijk na 3* opleiding:

 

Extra informatie
Specialties die geen link bevatten, worden momenteel niet door DTE verzorgd. Mocht je belangstelling heben voor een van deze specialties, neem dan s.v.p. contact op met hoofdtrainer, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

One Comment

  1. Pingback: Opgeven 1,2 en 3* opleiding 2016-2017 - Duikteam Eindhoven

Comments are closed.