Nitrox basis

 

Inhoud

Op veel duiklocaties zou je soms wat langer onder water willen blijven: er zijn bijvoorbeeld bijzondere vissen te zien, er ligt een groot wrak dat je wil verkennen of je wil simpelweg langer genieten van het ‘onder water zijn’. Herken je dit gevoel? Overweeg dan eens om de basis nitroxopleiding te volgen, zodat je leert duiken met nitroxmengsels EAN32 en EAN36. Duiken met een verhoogd zuurstofpercentage – en daardoor een lager stikstofpercentage – geeft je de mogelijkheid om langer onder water te blijven!

Leerdoelen

Na het behalen van het brevet Nitroxduiken heeft de cursist voldoende kennis betreffende het maken van niet-decompressieduiken met de standaard nitroxmengsels EAN32 en EAN36. Hij heeft basiskennis van de belangrijkste materialen en vulmethoden die bij het duiken met EANx worden gebruikt. Hij heeft kennis van de aanvullende medische aspecten die een rol spelen bij het duiken met EANx.

Ingangsniveau

1*-duikbrevet.

Benodigdheden

NOB lesboek, incl. brevetkaart (door boek via DTE te bestellen kunnen de verzendkosten gedeeld worden)

Deelname

Je kan hieronder registreren om je interesse aan te geven. Bij voldoende interesse neemt de instructeur contact met je op om nadere afspraken te maken.

Informatie

Voor nadere informatie neem je contact op met Patrick van Stijn.

[notice]

Let op, je moet hier inloggen om je interesse kenbaar te maken!

[/notice]

One Comment

  1. Pingback: Nitrox - Duikteam Eindhoven

Comments are closed.