Duiken is een belevenis, kom kennismaken!!!

Altijd al eens willen duiken? Duikteam Eindhoven geeft jou de mogelijkheid om te proeven van deze mooie sport.

Wil je meer weten over de duikopleidingen die je kan volgen bij Duikteam Eindhoven, of heb je een duikbrevet op vakantie gehaald en heb je zin in meer? Of wil je weten of de club een beetje bij je past? Kom dan naar de informatieavond in “De Tongelreep” te Eindhoven.

Op deze avond krijg je uitleg over duikopleidingen, de vereniging, de evenementen van Duikteam Eindhoven en de Nederlandse onderwaterwereld…

De informatieavonden worden elk najaar, ergens in september, georganiseerd. Neem contact met ons op als je interesse hebt, dan houden we je op de hoogte van de eerstvolgende infoavond.

Ja ik heb interesse !

 

Introductieduik

Daarnaast kun je een tijdens een introductieduik ervaren hoe het is om met perslucht een uitstapje te maken onder water. Uiteraard onder begeleiding van één van onze deskundige instructeurs. Om je de benodigde aandacht te kunnen geven, doen we dit graag op afspraak op een andere woensdagavond. Mocht je graag een keer een introductieduik willen maken, dan kun je altijd contact opnemen met ons, via het contactformulier (Tip: gebruik hiervoor de knop “Schrijf je direct in” hieronder en geef aan dat je graag een keer een introduik wil maken, wij nemen dan contact met je op)

Wanneer: Op afspraak (geef aan in het contactformulier dat je graag een introductieduik wilt maken)
Waar: Tongelreep, Eindhoven
Eisen: Zelfstandig kunnen zwemmen, andere eisen (zoals medische) worden met je besproken

Schrijf je direct in!