Duiken bij ’t Zuth

Komend buitenseizoen is het voor DTE’ers mogelijk om te duiken bij duikstek ’t Zuth. Dat is een stek waarvoor je je aan dient te melden. Die aanmeldingen lopen via Pierre. Hij coördineert de duiken bij ’t Zuth voor de vereniging. Als je een duik wilt maken bij ’t Zuth, meld je je dus eerst bij Pierre. Hij heeft dan een code waarmee je het terrein op kunt.

 

Als we niet in Gat van Waalre kunnen duiken

In eerste instantie is het lidmaatschap van ’t Zuth aangevraagd voor wanneer we niet bij Gat van Waalre terecht kunnen. De geschiedenis leert ons dat daar waarschijnlijk ook ergens deze zomer er wel weer blauwalg geconstateerd zal worden. Om ad hoc gedoe op de woensdagavond voor te zijn, hebben we voor dit seizoen vast ’t Zuth als vervanging vastgelegd.

De verenigingsavonden op woensdag zijn voorlopig dus gewoon bij Gat van Waalre. Wanneer we verhuizen naar ’t Zuth, zal dat in de DTE app en op de website kenbaar worden gemaakt!

 

Duiken buiten de woensdagavonden

Maar lidmaatschap van ’t Zuth betekent dat we er ook buiten de woensdagavonden kunnen duiken. De eerste clubduiken staan er gepland voor Eerste Paasdag (21 april) om 10.30 uur en zondag 28 april, ook om 10.30 uur. Voor Tweede Paasdag is ’t Zuth ook gereserveerd, maar dat is géén clubduik. Er is dan geen oppervlaktecoördinator aanwezig.

Wil je er zelf ook een keer een duik organiseren op zondag, zaterdag, of een dinsdagochtend voor mijn part, dat kan! Zoek wat buddy’s bij elkaar, meld je bij Pierre voor een code en leef je uit! (Denk natuurlijk wel ook even aan de zuurstof- en EHBO-koffer en een OC!)

 

Op naar vele mooie duiken bij ’t Zuth!