Wedstrijdje onderwateroriëntatie bij ’t Zuth

De Stichting DNBO organiseert op zaterdag 11 mei een wedstrijd onderwateroriëntatie bij ’t Zuth, als je zin hebt kun je daar aan mee doen!

Het idee is dat je onderwater een parcours zwemt op kompas, dat je vooraf boven water mag uitpeilen. Eenmaal onder, mag je niet meer boven komen om te spieken! Het buddypaar dat het parcours het beste zwemt en de opdrachten onderwater het best uitvoert, wint.

Je moet je vooraf aanmelden als buddypaar. Dat kan bij Emielottenjr@gmail.com

Vermeld daarbij:

  • Allebei jullie namen
  • Brevetniveau
  • Duikvereniging
  • Mobiele telefoonnummer

Alle duikers die mee willen doen moeten beschikken over een geldige medische keuring. Ook dien je een boeitje bij je te hebben, zodat de jury boven water kan zien waar jullie uithangen (en of je het parcours dus een beetje goed zwemt…)

De dag begint om 10.00 uur, dan moet je je melden. Vervolgens is er om 10.30 uur een briefing en om 11.00 uur gaan de eerste duikers het water in. Om 14.00 uur moet de wedstrijd zo’n beetje klaar zijn en volgt de prijsuitreiking.

LET OP: deze wedstrijd is dus géén DTE-evenement. Het wordt georganiseerd door de Stichting DNBO. Omdat wij als vereniging ook duiken bij ’t Zuth, kunnen onze leden hieraan meedoen. Zoek dus zelf een buddy en geef je samen op!