Uit de bestuursvergadering

In deze editie nieuws over onder meer het meerjarenplan en de woensdagavonden in lockdown. Heb je naar aanleiding van dit stukje vragen of opmerkingen? Aarzel niet om een van de bestuursleden aan te spreken!

Meerjarenplan
Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering hebben we al aangekondigd dat we zouden werken aan een nieuw meerjarenplan: een stip op de horizon om in beeld te houden. Inmiddels hebben we al aardig wat stappen gezet om tot zo’n nieuw plan te komen, het begint vorm te krijgen. Tijdens de bestuursvergadering hebben we de speerpunten waar we als eerst mee aan de slag gaan gedefinieerd. Nu gaan we kijken hóe we dat in gaan vullen.

Woensdagen in lockdown
We hopen natuurlijk hopen we enorm dat de sluiting van het zwembad inderdaad voor slechts twee weken is en dat we er snel weer terecht kunnen. Maar je weet het nooit helemaal zeker in deze gekke tijden. Daarom hebben we ook vast een plan gemaakt voor wanneer we langer gedwongen zijn om thuis te blijven. Dan gaan we weer allerlei online activiteiten organiseren. Hier lees je daar meer over.

Rondje commissies
We zijn ook de verschillende commissies die onze vereniging rijk is, nog even langs gegaan: hoe staat het ermee en zijn er bijzonderheden?

Mocht je het trouwens leuk vinden om ook je handen uit de mouwen te steken in een van de commissies, laat het dan vooral weten! We zijn altijd blij met mensen die een steentje willen en kunnen bijdragen aan de club 😊