Woensdagavonden in lockdown (of niet)

We hopen natuurlijk dat de sluiting van het zwembad écht maar voor twee weken was en dat we er snel weer terecht kunnen. Maar niets is zeker in deze gekke tijden van corona, met maatregelen die telkens veranderen en aangescherpt dan wel versoepeld worden.

Daarom hebben we vast een plan gemaakt, met toffe dingen die we online kunnen doen, mocht het zwembad onverhoopt dicht blijven.

Hier vast een kleine aankondiging!

Woensdag 18 november: Introavond
We hadden een extra introductieavond gepland, wegens de overweldigende belangstelling op de oorspronkelijk datum. Helaas werden toen net de maatregelen weer aangescherpt. We hebben nog geprobeerd een andere datum te vinden, maar nu besloten om de introductieavond online te organiseren. Zonder introduik dus, want dat gaat een beetje lastig achter de computer.

Woensdag 25 november: Webinar onderwaterarcheologie
Onze eigen Peter geeft een online presentatie over onderwaterarcheologie. Voor velen van ons een compleet onbekende wereld. Maar DTE zou DTE niet zijn als we niet alle takken van de duiksport in huis hadden 😉 Via een zoomsessie introduceert Peter ons in de wereld van de OW-archeologie.

Woensdag 2 december: Escaperoom
Tijdens de eerste lockdown al in de planning, en nu dan echt! Een online escaperoom waar iedereen aan mee kan doen. Samen puzzelen terwijl we antwoorden en oplossingen uitwisselen in een zoomsessie.

Als het zwembad weer opengaat: 
In het geval dat het zwembad weer opengaat, zwemmen en trainen we daar vanaf woensdag 25 november weer volgens het plan dat eerder al was gemaakt. Hier kun je nog eens teruglezen hoe onze richtlijnen dan zijn. Belangrijk om te weten is dat je je in moet schrijven als je baantjes wil komen zwemmen! Inschrijven kan hier. 

Woensdag 9 december: Sinterklaas
Normaal gesproken laat de Sint altijd pas kort van tevoren weten wanneer hij onze club met een bezoekje komt vereren. Dit jaar is dat anders, omdat de goedheiligman ook begrijpt dat hij zich in moest schrijven voor hij het zwembad eventueel in zou kunnen. We mikken er op het bezoek van de Sint bij het zwembad te kunnen vieren. Daarvoor moet je je tegen die tijd dus wel even inschrijven.