Spannende strijd in gezellige pubquiz

Afgelopen woensdag werd de eerste online pubquiz van DTE gespeeld. In tijden van weinig contact was dit een mooie manier om elkaar toch even te zien, horen en gezellig verhalen uit te wisselen. Met 16 deelnemers, een quizmaster en 2 juryleden waren er 19 mensen online. Zoom maakte het mogelijk elkaar te zien en te horen en Kahoot was het platform om de quiz te spelen. De jongste was 8, de oudste met pensioen, dus een lekker breed publiek.

De quiz bestond uit 7 categorieën, waarbij de laatste over DTE zaken ging en voor de meeste punten kon zorgen. Onder de bekwame leiding van Rob gingen we vliegend van start.

Carmen trapte goed af met winst in de eerste ronde, maar de lead werd in de tweede ronde overgenomen door team Anne-Bert. Ze lieten deze niet meer los, maar Michel kroop dichter en dichter bij, om in de zinderende laatste ronde,door zijn ongebreidelde DTE-feitenkennis ,de koppositie over te nemen en de strijd in zijn voordeel te beslechten. Dit is mooi te zien in het verloop van de tussenstanden van de top 6.

Natuurlijk willen we ook even benoemen wie de winnaars per categorie waren. Hier zien we dat Michel met twee categorieën, verdiend de eindzege naar zich toe getrokken heeft. Maar ook respect voor de andere winnaars, het was een pittige strijd.

 

Maar natuurlijk was de uiteindelijke winnaar de gezelligheid. Ik heb genoten van een avondje gezellig samen zijn en ik wil iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage en een speciale dank naar de Peer voor de sterke verhalen en Rob voor de nodige fact checking!

Michel, de welverdiende prijs zal binnenkort worden afgeleverd!!!!!