De DTE online Escape Room!

Na de online pubquiz afgelopen week was de conclusie snel getrokken: dat smaakt naar meer! Daarom gaan we komende woensdag, woensdag 13 mei, onze hersens laten kraken met een online escape room! Kan DTE achterhalen van wie de verloren herinneringen zijn in een oude kist? Meld je aan via de DTE website dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden.

Hoe werkt dat? 
Om mee te doen heb je een laptop met browser nodig, en een toegangscode voor de escaperoom die we vanaf 20:15 uur zullen delen.

Terwijl we de escaperoom doen, hebben we tegelijkertijd een Zoom-sessie met elkaar. Daar kunnen aanwijzingen gedeeld worden via de chatfunctie van Zoom en  we kunnen elkaar daar zien en spreken. Dus er kan ook meteen overlegd worden 🙂 Samen komen we er vast uit!

AANMELDEN: Meld je hier aan, dan weten we wanneer we compleet zijn.

ESCAPE ROOM: Deze vind je hier: https://deverlorenherinnering.nl/
(klik eerst op ‘start hier’ en dan op ‘vul je aanmeldcode in’)

ZOOM: Om in de juiste Zoomsessie terecht te komen, hoef je alleen een linkje te volgen. Dan moet je een password ingeven. Dat delen we tzt in de DTE app. Woensdag starten we om 20.15 uur. Het is aan te raden een kwartiertje eerder ofzo te komen, zodat je zeker weet dat alles werkt.

Woensdagavond Escape Room! Om 20.00 uur: KLIK OP DEZE LINK
Meeting ID: 464 729 7119
Password: escape
Tot dan!!