Gelukkig nieuw duikjaar!

Wat wás het gezellig tijdens onze allereerste digitale nieuwjaarsborrel ooit!

Met dank aan de EC en aan het harde werk van Michel in het bijzonder, konden we zondag 3 januari tóch met elkaar het glas heffen en proosten op een nieuw duikjaar. Met speciale borrelpakketjes gevuld met allerlei lekkers op onze deurmat, begon de middag al goed!

En wat was het fijn om iedereen weer eens te zien én velen ook weer eens echt te spreken. Door telkens in groepjes in ‘breakout-rooms’ te gaan, was er de kans om even bij te kletsen en van elkaar te horen hoe het staat. Errug fijn! Hoewel eenmaal terug in het grote DTE-kippenhok was het ook heerlijk en ouderwets chaotisch. Een echte DTE-nieuwjaarsborrel dus!

En tot ieders verbazing bleek de echte DTE-nieuwjaarsduik ook niet te ontbreken! Als verrassing en als kers op de taart had een aantal DTE’ers in het geheim een echte nieuwjaarsduikfilmpje gemaakt. Bril-jant. En hilarisch! Voor wie het gemist heeft, of nog eens terug wil zien, geniet ervan:

En aan iedereen: een geweldig nieuw duikjaar gewenst. Dat we elkaar maar weer vaker mogen zien en veel mooie duiken mogen maken!