Uit de bestuursvergadering

Met in deze editie nieuws over de ALV, nieuwe lockdownactiviteiten en hoe nu verder met de compressor. Heb je naar aanleiding van dit stukje vragen of opmerkingen? Aarzel niet om een van de bestuursleden aan te spreken!

Telefoonnummer Duikmedisch Centrum gewijzigd
We werden door het Duikmedisch Centrum in Den Helder erop geattendeerd dat zij hun telefoonnummer hebben gewijzigd. Het nieuwe nummer is 0889-501417. Het nummer is al aangepast op de duiklijsten die je kunt downloaden van onze website. Heb je nog oude lijsten? Print dan even wat nieuwe uit! Heb je het nummer van DMC in je telefoon staan? Goed om het meteen even aan te passen! Het oude nummer blijft nog tot maart van dit jaar ook in gebruik. Het Duikmedisch Centrum in Den Helder is voor sportduikers tijdens kantooruren te bellen voor vragen en is 24/7 te bereiken bij duikongevallen.

ALV
Aanstaande dinsdagavond houden we een kleine online ledenvergadering. Er staat dan één punt op de agenda: namelijk het uitstellen van de ALV. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om nu bij elkaar te komen voor de ledenvergadering en een digitale ALV lijkt ons ook niet wenselijk. In dit bericht lees je meer over het waarom. We hopen iedereen dinsdag te zien. De link naar de online vergadering volgt.

Lockdownactiviteiten
We hopen natuurlijk ontzéttend dat er vanaf 20 januari weer iets  meer mogelijk gaat zijn. Maar gezien de huidige ontwikkelingen houden we ook rekening met een verlenging van de lockdown waar we in zitten. In dat geval, willen we weer een aantal online activiteiten gaan organiseren, om elkaar toch te zien en te spreken! Voor woensdag 27 januari staat een online escaperoom gepland. Op 17 februari kijken we tegelijkertijd een film op Netflix en op 10 maart plannen we een borrel (byob: bring your own beer 😉) Meer informatie over de verschillende evenementen volgt natuurlijk!

Compressor
In een eerder bericht meldden we al dat de compressor van ScubaCity niet meer actief is en dat we aan het kijken zijn of we die eventueel zouden kunnen overnemen. Dat plan loopt spaak op een geschikte locatie waar we een compressor neer zouden kunnen zetten. Pogingen bij bijvoorbeeld tankstations of het sportcentrum van TU/e leverden niets op. Heeft iemand nog een goed idee? Stuur Bart een berichtje!