Genieten op de DTE Lustrum Familiedag

Het was een schitterend feestje: de Lustrum familiedag! Op een zonnige zaterdag in juni verzamelden we bij ons clubhuis bij het Gat van Waalre, die voor de gelegenheid feestelijk was aangekleed. Met koffie, taart, ranja voor de kleinsten, was het erg gezellig om elkaar zo eens met de hele familie te zien.

Maar lang om te kletsen hadden we niet, want er was natuurlijk wel een serieus feestprogramma opgesteld door de Lustrumcommissie. Een ingenieus spel, waarbij teams van duikers en niet-duikers samen moesten werken om alle opdrachten te voltooien. Briljant bedacht!

Zo moesten de wandelaars langs de kant kegelen op een drijvend surfboard. En was er een soort memory-spel dat voor de helft onderwater en voor de helft boven water moest worden gespeeld. Het klinkt ingewikkeld en dat was het ook! ? Maar bovenal was het ontzettend lollig. Appels snijden onder water: ook geen sinecure. En tenslotte kon natuurlijk ook de quiz over (onder andere) veertig jaar DTE niet ontbreken.

Aan het eind van de middag, na zorgvuldig rekenen en beraad door de jury, kwam team Oude Rotten als winnaars uit de bus. Zij mochten naar huis met een gloednieuwe handdoekenset van DTE. Jaloersmakend uiteraard, maar welverdiend! Proficiat nogmaals!!

Natuurlijk mag team BBQ hier ook niet ongenoemd blijven. Want die maakte de middag (en avond) wel helemaal af. Prima gebraden worstjes en hamburgers en heerlijke salades. En dan in de avondzon met een drankje eens goed bijkletsen met toute DTE, terwijl het kleinere grut elkaar met waterpistolen te lijf ging of een potje voetbalde tussen de bomen. Genieten was het.

Met uiteraard grote dank aan de Lustrumcommissie voor het organiseren van deze heerlijke familiedag!