25 september: Introductieavond!

Wil je kennis maken met de duiksport? Ook eens ervaren hoe het is om te ademen onderwater? Of zoek je een leuke vereniging om allerlei toffe duiken mee te ondernemen? Op woensdag 25 september, om 19.00 uur houdt Duikteam Eindhoven weer een introductieavond!

Wat gaan we doen?

We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden: hoe zien de duikopleidingen eruit? Wat kun je allemaal leren? Welke specialisaties hebben we in huis? Wat voor materiaal heb je daar allemaal voor nodig? En is het wel een beetje leuk duiken in Nederland? (Spoiler alert: JA!!)

Maar natuurlijk wil je ook graag weten wat voor vereniging Duikteam Eindhoven nu eigenlijk is. Hoe vaak duiken we en waar? En wordt er nog wel eens iets gezelligs georganiseerd zoals een duikweekend ofzo? (Ja natuurlijk! We gaan vaak samen op pad 🙂 )

Proefduik

Natuurlijk kun je maar op één manier uitproberen of duiken wat voor je is: het zelf ervaren! Daarom is het woensdag 25 september ook mogelijk om een proefduik te maken in het zwembad. Na het ‘droge’ gedeelte kun je onder begeleiding van een ervaren instructeur een duikje maken in het vijf meter diepe ‘springbad’.

Interesse?

Via dit contactformulier kun je aangeven dat je naar de introavond komt. Als je ook wil duiken, is het fijn als je je kledingmaat en schoenmaat vermeldt, dan kunnen we de juiste spullen vast voor je klaarleggen. Neem wel zelf badkleding en een handdoek mee!