Uit de bestuursvergadering

Met in deze editie nieuws over de introavond, over een nieuw lid en een opzegging en we gaan naar de Feelgood Market! Vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit stukje? Aarzel niet een van de bestuursleden aan te spreken!

Met het nieuwe binnenseizoen alweer voor de deur en daarmee ook weer de start van de opleidingen, is dit hét moment om nieuwe leden te werven. Daarom organiseren we ook dit jaar weer een introavond.

Introavond

Op woensdag 25 september houden we weer een introductieavond, iedereen die kennis wil maken met de vereniging en de duiksport is welkom om een kijkje te komen nemen. Uiteraard vertellen we van alles over onze mooi club, maar het is ook dit jaar weer mogelijk om een proefduik te maken. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Vouchers

Alle leden hebben vouchers gekregen die ze kunnen uitdelen, voor een gratis proefduik. Dat staat in principe los van de introavond. Heb je ze nog niet uitgedeeld? Het kan nog steeds! Het is een super leuk en origineel cadeautje natuurlijk ?

Feelgood Market

Zoals je weet zijn we al een poosje bezig met een stand op de Feelgood Market, het was een van de meest gehoorde ideeën op de ALV. Dat had wat voeten in aarde: je komt daar namelijk niet zomaar met je kraampje terecht. Maar het is gelukt! We hopen binnenkort mee te kunnen doen.

Opzegging en nieuw lid

Helaas heeft Neda besloten haar lidmaatschap van DTE op te zeggen. Tegelijkertijd kunnen we Eyob als nieuw lid verwelkomen! Eyob is al eens komen kijken bij het Gat van Waalre en wil graag starten met de 1*-opleiding dit najaar. Leuk! Welkom Eyob!