Webinar wrakduiken: herinneringen ophalen en nieuw enthousiasme kweken

Wat was het een leuke, leerzame en gezellige avond: de online lezing en borrel over wrakduiken onder leiding van Patrick. Voor veel van de aanwezigen was het een trip down memory lane. Bij anderen werd juist nieuw enthousiasme aangewakkerd.

Want het klinkt ook wel heerlijk: met een bootje de Noordzee op en daar het ene na het andere scheepswrak opzoeken. Met het beeldmateriaal dat Patrick had verzameld (dank aan Michel!) had de verbeelding niet veel meer nodig. We kregen precies te zien hoe de duikers te water gaan, afdalen langs de lijn en zich vermaken op een prachtig wrak. Met veel steenbolkjes, prachtige begroeiing en hier en daar een joekel van een kreeft of krab.

Op veel verschillende wrakken kregen we zo een digitale rondleiding. En natuurlijk was ruimte voor herinneringen én heel veel vragen van de duikers onder ons die nog niet eerder (Noordzee-)bootduiken hebben gemaakt.

Tel daar een drankje of wat bij op en voor je het weet is het ver voorbij je bedtijd en was het weer een prachtig DTE-avondje! 🙂