Uit de bestuursvergadering

Met in deze editie Van de Bestuurstafel: nieuws over de commissies en save the date voor de aankomende commissievergadering! Verder is de NOB blij met ons en wat gaan we doen met een overschot?

Heb je naar aanleiding van dit stukje vragen of opmerkingen? Aarzel vooral niet een van de bestuursleden aan te spreken!

Functieomschrijvingen commissies
We zijn bezig om van alle commissies eens op te schrijven wat hun taken en verantwoordelijkheden zijn. Op die manier krijgen we een soort taakomschrijving en dat zou weer moeten zorgen voor meer duidelijkheid. Zeker niet alleen van bestuur richting commissies, maar ook bijvoorbeeld voor leden die nieuw in een commissie stappen. Later hierover uiteraard meer!

Save the Date: commissievergadering
Ook dit jaar willen we weer een commissievergadering organiseren. Dat gaan we doen op 25 mei. Ben je lid van een van onze commissies, zet die datum dan maar vast in je agenda!

Hoe we dat precies in gaan richten, is nog een vraag. Dat is afhankelijk van wat er op dat moment weer kan en mag, coronatechnisch gesproken. Een fysieke bijeenkomst, volledig digitaal of een tussenvorm: daar hakken we binnenkort een knoop over door. Ook hierover dus later meer.

Overschot
Doordat er afgelopen jaar van alles moest worden afgezegd en gecanceld, hebben we geld overgehouden. We zijn flink aan het brainstormen geslagen wat we daar mee zouden kunnen doen. Tientallen ideeën passeerden de revue en daar gaan we volgende keer verder mee aan de slag. Heb jij ook nog een goed idee voor op de lijst? Laat het vooral weten!

NOB is blij met ons
We zijn opgevallen bij de Onderwatersportbond, in positieve zin. De NOB heeft ons benaderd om eens mee te denken over ledenwerving en ledenbehoud omdat ze vinden dat wij dat als vereniging best goed voor elkaar hebben. Nou hebben wij natuurlijk geen heilige graal in handen, maar een compliment is altijd leuk en ideeën uitwisselen met de bond en andere verenigingen kan natuurlijk nooit kwaad.