Veertig jaar DTE! Wat een jubileumfeest!

Aan het strand bij het water bij Beachclub Sunrise op AquaBest, was de prachtige locatie voor het achtste lustrumfeest van Duikteam Eindhoven. En wat een mooi feest was dat!

 

Het begon al direct goed, met een ontvangst met chocoladebrownies en bubbels in een mooi versierde zaal met slingers, ballonnen en foto’s uit de geschiedenis van onze fijne vereniging. Een DJ zorgde voor de muziek. Na een woordje van de voorzitter en de eerste paar glaasjes, begonnen bij de eerste DTE’ers de heupen al wat los te raken ?

 

Het zou mooie taferelen op de dansvloer opleveren. Een kleine greep (in willekeurige volgorde):

  • De prachtige show van Pierre als Dancing Queen
  • De indrukwekkende playback/meezing-sessie van Carmen en Lauren
  • Het intieme dansje van Henri en Marten
  • Eigenlijk alle dansjes van Henri met iedereen
  • Rob en zijn prachtige glitters
  • Michel die zéker weet wat dansen is

Voorzien van hapjes en drankjes en goede gesprekken buiten op het dek (want nee, het was niet alleen maar gekkigheid natuurlijk, het bijpraten met buddy’s was minstens zo fijn!), vloog de avond voorbij. Zo tof om zoveel DTE’ers weer eens te zien. Want hoe fijn is het om een vereniging te zijn die het zowel boven als onder water goed met elkaar kan vinden.

Pas toen de worstenbroodjes op waren en de laatste ronde voorbij. Toen de slingers werden afgehaald, de lichten aan waren en de muziek uit. Toen het personeel van Sunrise de vloer al stond te dweilen, toen pas gingen we naar huis. Moe, maar zeer zeer voldaan.

Lustrumcommissie: het was een geweldig feest. Dank voor de organisatie!