Van de bestuurstafel

Met in deze editie nieuws over de Algemene Ledenvergadering, twee nieuwe leden en de stand van zaken rondom De Tongelreep. Heb je vragen of opmerkingen over dit stukje? Aarzel niet een van de bestuursleden aan te spreken!

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Trek de agenda’s maar vast tevoorschijn: de ALV staat dit jaar gepland op dinsdag 11 februari. Natuurlijk volgt er nog een persoonlijke uitnodiging voor al onze leden en ook de agenda en andere stukken zullen nog worden toegestuurd. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen. Maar de datum kan vast genoteerd, fijn als iedereen kan komen!

Commissievergadering

In aanloop naar de ALV hebben we afgelopen week vast om de tafel gezeten met (vertegenwoordigers van) alle commissies die onze fijne vereniging rijk is. We blikten terug op afgelopen jaar en maakten plannen voor komend jaar. Daarover dan meer op de ALV!

Nieuwe leden

We hebben twee nieuwe leden mogen verwelkomen in de club! Rob en Kathalijne hebben zich bij ons gemeld. Hartstikke tof natuurlijk. Ze zijn allebei al 1*-gebrevetteerd en hebben zich direct aangesloten bij de 2*-opleiding. Leuk om zulk enthousiasme te zien! Vanaf deze plek nog een heel hartelijk welkom bij onze vereniging!

De Tongelreep/PvdH Zwemstadion

Misschien heb je in de krant of op tv wat meegekregen over alle veranderingen rondom De Tongelreep en het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. De gemeente heeft grootse (verbouw-)plannen, waar nu ook onder meer de KNZB bij betrokken is als nieuwe huurder. Verenigingen maakten zich zorgen: blijft er wel genoeg tijd en ruimte over voor ons? De wethouder van Sport, Stijn Steenbakker, heeft inmiddels toegezegd daar goed op te blijven letten en verenigingen mee te laten praten over de verdeling van tijd en zwembadwater. Als DTE hebben we contact met de andere verenigingen hierover. We houden het goed in de gaten.