Uit de bestuursvergadering

Met in deze gloednieuwe editie van Van de Bestuurstafel: onder meer nieuws over de website, over de voortgang van ‘Marieke’, en de Pluimpot. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit stukje? Aarzel vooral niet een van de bestuursleden aan te spreken!

Website-statistieken

We hebben de statistieken van de website eens onder de loep genomen: wanneer komen mensen naar onze site? Hoe klikken ze door? Welke zoektermen worden er gebruikt? Op die manier hopen we aanknopingspunten te vinden om de site nog wat verder te verbeteren.

Voortgang van ‘Marieke’

Zoals je weet hebben we het profiel van potentiële nieuwe leden ‘Marieke’ gedoopt. We zijn druk bezig ideeën van de ALV om die nieuwe leden ook te vinden, verder uit te werken. Een veel geopperd idee was om op beurzen te gaan staan. Nader onderzoek wijst uit dat dat in de praktijk lastig is, evenementen zijn beter geschikt. We gaan nu kijken of de Feelgood Market wat is voor ons. Het idee van cadeaubonnen kwam ook naar voren: dat is inmiddels uitgewerkt en als het goed is hebben alle leden nu bonnen ontvangen die aan familie of vrienden uitgedeeld kunnen worden.

Opzegging

Helaas heeft Linde haar lidmaatschap bij Duikteam Eindhoven moeten beëindigen. Heel jammer natuurlijk, maar soms is er geen keus. Vanaf deze plek in ieder geval het beste gewenst voor de toekomst!

Pluimpot

De camping heet al een poos niet meer De Pluimpot, maar u weet wat ik bedoel. De camping waar we met het Hemelvaartweekend traditiegetrouw neerstreken is behoorlijk aan verandering onderhevig. Het is zeer de vraag of we er volgend jaar nog terecht kunnen. Er wordt daarom samen met de Evenementencommissie vast naar alternatieven gezocht.