Seizoensopening bij het Gat van Waalre

Vanaf aanstaande woensdag 1 mei duiken we weer bij het Gat van Waalre! Terug op ons eigen ‘huisrif’ ?

Omdat het de eerste keer ‘Waalre’ is dit buitenseizoen, trakteert de barcommissie op een glaasje bubbels en wat te snacken na afloop van de duik. We hopen iedereen te zien woensdag, om het seizoen samen feestelijk te openen!

Nieuwe seizoen

We verzamelen elke woensdagavond om 19.30 uur bij de bar bij het Gat van Waalre. Na de duik is er gelegenheid na te praten en een biertje of wat fris te drinken in het clubhuis. De barcommissie zorgt ervoor dat de koelkast elke week gevuld is. De prijzen zijn onveranderd ten opzichte van vorig seizoen:

Koffie en thee……………… € 0,50

Blikjes (bier, fris)………… € 1,00

Snack (bifi, snickers)…… € 0,80

Rond de klok van 23.00 uur is de laatste ronde en sluiten we af.

Het rooster met alle woensdagavonden in buitenwater is hier te vinden. Daar is ook te zien wie er de oppervlaktecoördinator van dienst is. En wie er van de barcommissie aanwezig is om de bar te openen en te sluiten.

Locatie

Voor hen die nog niet eerder bij onze hut bij het Gat van Waalre geweest zijn: navigeer op Heistraat, in Waalre. Na de rotonde verandert die weg in een onverharde weg. Je gaat bij de tweede inrit links het bos in, bij een witte slagboom. Volg het bospad tot je bij de hut van de schuttersvereniging uitkomt.

 

Tot woensdag allemaal!