Schrijf je snel in voor het Hemelvaartweekend!

Een extra herinnering aan iedereen: schrijf je snel in voor het aanstaande Hemelvaartweekend! Van 29 mei tot en met 2 juni in Scherpenisse.

Je hebt ongetwijfeld gehoord dat de aanmelding dit jaar iets anders verloopt dan anders. Je moet je namelijk niet alleen bij DTE aanmelden, maar ook zelf reserveren bij de camping. En dat moet zo snel mogelijk, er is namelijk slechts tijdelijk een beperkt aantal plaatsen voor ons gereserveerd.

  1. Reserveren bij de camping

Het veld waar we in de voorgaande jaren hebben gestaan is niet meer beschikbaar en we komen op een plaats aan de voorzijde van de receptie. In overleg hebben we 15 plaatsen kunnen reserveren, maar dit kan alleen doorgaan indien iedereen zich van te voren aanmeldt bij de administratie en een aanbetaling doet van 50% van het totaalbedrag en de andere 50% op de dag van aankomst.

De kosten zijn als volgt op basis van 2 personen:
Bij aankomst op woensdag: 29 Euro
Hemelvaart arrangement: 100 Euro
(Donderdag tot en met zondag)

Prijs voor extra personen a 4.50 Euro p.p.

Om je plek te reserveren kun je deze week mailen naar: eva@greenpoint-developments.nl

Geef in je email aan dat je van Duikteam Eindhoven bent, je adres/contactgegevens, aankomstdag en met hoeveel personen je komt (+caravan, stroom etc). Op basis daarvan krijg je een factuur voor de aanbetaling.

 

  1. Aanmelden bij DTE

Behalve dat je zelf reserveert bij de camping, moet je óók zoals je gewend bent je even aanmelden op de website van de club. Want de EC wil natuurlijk graag weten hoeveel bammetjes er voor het ontbijt geregeld moeten worden en hoeveel biefstukjes voor de barbecue!

Aanmelden kan natuurlijk hier.

 

Dus ja, iets meer gedoe dan je gewend bent. Maar je krijgt er ongetwijfeld een heerlijk en onvergetelijk Hemelvaartweekend voor terug!