Hemelvaartweekend 2019

Datum en tijd: 29 mei 2019 - 00:00
Adres: Geertruidaweg 3, ScherpenisseNa het eerste binnenweekend in Bruinisse, staat in mei al weer het eerste buitenweekend op het programma. Dit weekend vindt natuurlijk weer plaats met Hemelvaart (29 mei t/m 2 juni).
Traditioneel is dit een goed bezocht en erg gezellig weekend, dus we hopen dat jullie er bij zullen zijn!

Het Hemelvaart weekend is primair bedoeld voor de wat meer ervaren duiker, die getijdenwater duiken kan maken (2-sters of hoger, of 2-sters in opleiding na volgen getijdenwater theorie en onder begeleiding van een bevoegd instructeur). Het duikprogramma zal hier ook op gericht zijn. Indien in het programma duiken staan vermeld die geschikt zijn voor leden die niet bevoegd zijn te duiken in getijdenwater, zijn deze leden natuurlijk van harte welkom om deze duiken mee te doen. Dit zijn duikstekken die binnen DTE zijn aangegeven als stromingsarme stekken in de Oosterschelde (Zoetersbout, Anna-Jacobapolder en Bergse Diepsluis).

De kosten voor de camping zijn voor eigen rekening. Meld bij aankomst wel dat je bij DTE hoort, je wordt dan doorverwezen naar het “DTE-veldje”. Deze plaatsen zijn al voor ons gereserveerd.

Tijdens het weekend zal het ontbijt door de Evenementencommissie verzorgd worden. Daarnaast zal op zaterdagavond een BBQ gehouden worden (zoek je BBQ dus maar vast op). De eigen bijdrage voor het weekend is 16 euro per volwassene en 10 euro voor kinderen (5-15 jaar).

Ook dit jaar, de eerste editie van de wedstrijd “Snel en veilig het water in met je buddy”

Het duikprogramma zal later op de website geplaatst worden.

Locatie van de camping is de voormalige “Pluimpot”, Zeeuwse Parel in Scherpenisse.

LET OP:

De aanmelding van dit weekend verloopt anders door overname van de camping.

Camping de Pluimpot / Zand en Zee bestaat niet meer en is sinds maart dit jaar weer overgenomen door een andere partij.
Omdat onze reservering die we hebben gedaan in november 2018 is verwijderd en omdat de nieuwe eigenaar een andere beleid heeft moeten we met zijn allen het volgende doen om ervoor te zorgen dat we met Hemelvaart terecht kunnen op de nieuwe camping “Zeeuwse Parel”.

Het veld waar we in de voorgaande jaren hebben gestaan is niet meer beschikbaar en we komen op een plaats aan de voorzijde van de receptie.

In overleg hebben we 15 plaatsen kunnen reserveren, maar dit kan alleen doorgaan indien iedereen zich van te voren aanmeldt bij de administratie en een aanbetaling doet van 50% van het totaalbedrag en de andere 50% op de dag van aankomst.

De kosten zijn als volgt op basis van 2 personen:
Bij aankomst op woensdag: 29 Euro
Hemelvaart arrangement: 100 Euro
(Donderdag tot en met zondag)

Prijs voor extra personen a 4.50 Euro p.p.

Ook is er een nieuw afvalbeleid, bij de receptie zijn er vuilniszakken te koop a 1 euro per stuk. Deze kunnen op de camping worden gedeponeerd. Indien je hier geen gebruik van wilt maken, dan dien jezelf je eigen afval weer mee naar huis te nemen.

Om je te reserveren kun je deze week mailen naar: eva@greenpoint-developments.nl

Geef in je email aan dat je van Duikteam Eindhoven bent, je adres/contactgegevens, aankomstdag en met hoeveel personen je komt (+caravan, stroom etc).
Op basis daarvan krijg je een factuur voor de aanbetaling.

NB 1: Als je niks regelt, is er geen garantie op een kampeerplaats!
NB 2: Mensen die in voorgaande jaren een plek deelden (ivm de kosten bv), dienen dit nu zelf vooraf te regelen onderling!

Ps: de sluitingsdatum van de inschrijving voor dit weekend is woensdag 22 mei.

Let op, je moet inloggen om in te kunnen schrijven!
Klik hier om in te loggen