Hemelvaartweekend 2019

Datum en tijd: 29 mei 2019 - 00:00
Adres: Geertruidaweg 3, ScherpenisseNa het eerste binnenweekend in Bruinisse, staat in mei al weer het eerste buitenweekend op het programma. Dit weekend vindt natuurlijk weer plaats met Hemelvaart (29 mei t/m 2 juni).
Traditioneel is dit een goed bezocht en erg gezellig weekend, dus we hopen dat jullie er bij zullen zijn!

Het Hemelvaart weekend is primair bedoeld voor de wat meer ervaren duiker, die getijdenwater duiken kan maken (2-sters of hoger, of 2-sters in opleiding na volgen getijdenwater theorie en onder begeleiding van een bevoegd instructeur). Het duikprogramma zal hier ook op gericht zijn. Indien in het programma duiken staan vermeld die geschikt zijn voor leden die niet bevoegd zijn te duiken in getijdenwater, zijn deze leden natuurlijk van harte welkom om deze duiken mee te doen. Dit zijn duikstekken die binnen DTE zijn aangegeven als stromingsarme stekken in de Oosterschelde (Zoetersbout, Anna-Jacobapolder en Bergse Diepsluis).

De kosten voor de camping zijn voor eigen rekening. Meld bij aankomst wel dat je bij DTE hoort, je wordt dan doorverwezen naar het “DTE-veldje”. Deze plaatsen zijn al voor ons gereserveerd.

Tijdens het weekend zal het ontbijt door de Evenementencommissie verzorgd worden. Daarnaast zal op zaterdagavond een BBQ gehouden worden (zoek je BBQ dus maar vast op). De eigen bijdrage voor het weekend is 15 euro per volwassene en 10 euro voor kinderen (5-15 jaar).

Ook dit jaar, de eerste editie van de wedstrijd “Snel en veilig het water in met je buddy”

Het duikprogramma zal later op de website geplaatst worden.

Locatie van de camping is de voormalige “Pluimpot”, Zon en Zee resort Oosterschelde (http://www.zandenzee.nl)

 

 

 

Ps: de sluitingsdatum van de inschrijving voor dit weekend is woensdag 22 mei.

Let op, je moet inloggen om in te kunnen schrijven!
Klik hier om in te loggen