Van de bestuurstafel

Het was de eerste keer sinds de start van de coronacrisis dat we als bestuur van deze fijne club weer eens fysiek bij elkaar waren – al was het uiteraard op anderhalve meter van elkaar. Dat was tof! We hebben het onder meer gehad over het meerjarenplan, de nationale sportweek en de aankomende introductieavond. Heb je vragen naar aanleiding van dit stukje? Aarzel niet op een van de bestuursleden aan te spreken!

Introductieavond op 7 oktober
Over iets meer dan een maand is het weer tijd voor onze introductieavond. Ook dit jaar bieden we geïnteresseerden weer de mogelijkheid die avond ook meteen een proefduik te maken in het zwembad. Er zijn wel wat aanpassingen nodig om de introductieavond coronaproof te kunnen organiseren. Zo hebben we een groter zaaltje nodig, om ervoor te zorgen dat alle deelnemers voldoende afstand kunnen houden en vullen de avond ook iets anders in dan gebruikelijk. Ook bij de proefduik nemen we maatregelen om het veilig te kunnen doen.

Nationale sportweek
Bij het zwembad is er de mogelijkheid als vereniging deel te nemen aan de Nationale Sportweek. We bekijken of dat iets voor onze club is en hoe we dat dan zouden willen. Het dubbelt wellicht met onze eigen introductieavond.

Meerjarenplan
Zoals afgesproken op de Algemene Ledenvergadering, werken we aan een nieuw meerjarenplan voor de vereniging. Dat begint al meer en meer vorm te krijgen. We hebben een draft opgesteld van het nieuwe plan.