Sateetjes en veel vis op de DTE septembertour

De kop is eraf! Woensdag 2 september maakte DTE de eerste stop van de septembertour, bij ons eigen vertrouwde Gat van Waalre. Bekend terrein, niet helemaal toevallig gekozen omdat het ook mooi de gelegenheid bood om de koelkast leeg te maken 😊

Maar ook al is het een bekende stek, je kunt toch zomaar weer verrast worden, bleek ook woensdag wel weer! Het water was helder, het zicht was prima en de schemering viel net in toen we het water in gingen. Voor heel veel snoeken het uitgelezen moment om zich eens uitgebreid te laten bewonderen door ons.

Maar ook baarzen waren er te over en naarmate het donkerder werd bleven ze zo stil zitten dat ze wel leken te slapen op de bodem van de plas. Dat gold niet voor de paar kreeftjes die we zagen, die maakten zich snel uit de voeten. En op de terugweg spotte we ook nog een paling tussen het riet, om het feest compleet te maken.

Hoewel, eenmaal uit het water bleek het nóg beter te kunnen, want Bart had ondertussen gezorgd voor warme sateetjes. Lekker!

Met het Gat van Waalre afgestreept, hebben we nog vier stops te gaan op onze septembertour. En het schijnt zo te zijn dat die sateetjes bij de tour horen… Dus zorg vooral dat je erbij bent! Aanmelden is niet nodig, er is elke woensdag een OC.

DatumPlaatsTijd
2-9-2020Gat van Waalre, Waalre19:30
9-9-2020De Groene Heuvels, Ewijk20:00
16-9-2020De Baars, Tilburg20:00
23-9-2020Grote Hegge, Thorn20:00
30-9-2020Meerseplas, Den Dungen20:00