Gelukkig nieuw duikjaar!

Met een gezellige nieuwjaarsreceptie heeft Duikteam Eindhoven het nieuwe jaar feestelijk afgetrapt bij de Enode in Nuenen. In een zaaltje speciaal voor ons alleen vloeiden de bubbels rijkelijk, was er alle ruimte om uitgebreid bij te kletsen met elkaar en was er een constante stroom aan bitterballen. Wat wil een mens nog meer. Een duik, misschien. Die is dit jaar helaas in het water gevallen (pun intended).

Behalve dat er een nieuw duikjaar werd afgetrapt, was de nieuwjaarsreceptie óók de start van het Lustrumjaar. Onze vereniging bestaat dit jaar veertig jaar en dat verdient natuurlijk een feestje! De Lustrumcommissie wilde nog niet heel veel prijsgeven, maar lichtte wel vast een klein tipje van de sluier: er komt een fotowedstrijd. Dus neem vooral je camera mee op alle duikweekenden en alle andere momenten dat je koppie onder gaat. Wie weet wat het je nog oplevert!

Traditiegetrouw was er ook weer een Jaarbrief, met (een selectie van) de hoogtepunten van afgelopen jaar. Heb je ‘em gemist? Niet getreurd! Hij is inmiddels online te vinden. Heb je liever de versie met de ledenlijst? Laat dat dan even weten aan ondergetekende, dan stuur ik het originele bestand naar je toe!

Op vele mooie duiken in 2019! Proost!