Duiken bij het Gat van Waalre in juli

Normaal gesproken duiken we nu al niet meer bij Gat van Waalre. Maar omdat dit een wat ander seizoen is dan anders, wordt er tot eind juli nog gedoken in onze vaste plas.

De 1*-in opleiding kunnen zo wat extra duiken maken voor hun opleiding en ook de bardiensten zijn voor deze maand gevuld. Leden die zin hebben, kunnen aansluiten.

Het is daarvoor niet meer nodig je in te schrijven via de website: tot nu toe was de inschrijving zelden helemaal vol en we verwachten met de zomervakantie geen extra grote drukte op de stek. Wel vragen we alle leden een beroep te doen op hun gezond verstand en eigen verantwoordelijkheid: mocht het te druk zijn, ga dan weer naar huis.

Verder gelden dezelfde regels als anders, houd voldoende afstand van elkaar, ook bij het clubhuis. Dat is te gebruiken om even naar de wc te gaan of wat uit de koelkast te pakken, maar het is te klein om met (veel) mensen binnen te zijn.

Na juli zijn er geen georganiseerde buitenduiken bij het Gat van Waalre meer. Uiteraard kan iedereen zelf op woensdagavond een andere stek opzoeken, zoals dat meestal gaat in de zomermaanden 🙂

Voor nu: iedereen een fijne vakantie en/of fijne duiken gewenst!