Nieuws over de Sint, nieuwe initiatieven en de financiën

Uit de bestuursvergadering komt deze keer onder meer een update over Sint Nicolaas, mogelijke nieuwe initiatieven naar aanleiding van de leden-enquête en we hebben de financiën vast onder de loep genomen. Vragen of opmerkingen over dit stukje? Aarzel niet een van de bestuursleden even aan te spreken!

Sinterklaas

Omdat de goedheiligman het een beetje erg druk heeft op woensdag 5 december, heeft hij ons laten weten DTE een weekje later een bezoekje te brengen. We hebben uiteraard begrip getoond voor de beste man. Hij wordt natuurlijk ook een jaartje ouder en je wil zo’n oude baas ook niet te veel opjagen. Aanstaande woensdag 5 december is er dus een normale training, kom vooral lekker zwemmen en snorkelen! En kom een weekje later op 12 december ook zéker even langs 😊

NK Onderwatervoetbal

Mag ik op deze plek namens het voltallige bestuur nog eens mijn grote GROTE bewondering uitspreken voor onze onderwatervoetballers? Een tweede en een vierde plek op het NK – geweldig! En niet alleen sportief was het een succes, ook hebben we op het NK laten zien wat voor een fijne en gezellige vereniging we zijn. Een perfect visitekaartje. Top gedaan dames en heren!

Nieuwe initiatieven

Je herinnert je vast de leden-enquête die eerder dit jaar is verstuurd. Een aantal leuke ideeën zat daarbij om eens verder te onderzoeken. Het onderwatervoetbal lijkt een structureel vervolg te krijgen op de laatste woensdagavond van de maand: top! Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheid om opleidingsweekenden te organiseren: een weekendje Zeeland met als specifiek doel om veel opleidingsduiken en (spreekwoordelijke) vlieguren te kunnen maken.

Financiën

We hebben zo tegen het eind van het jaar vast globaal gekeken naar onze financiële status. En naar wat dat betekent voor volgend jaar, rekening houdend met de ontwikkelingen in het ledenaantal.

AVG en toestemming

Iedereen heeft als het goed is deze week een mailtje gekregen met de vraag of je toestemming geeft voor het gebruik van enkele gegevens voor onze website. Veel van jullie hebben die ook al ingevuld, waarvoor dank! Heb je dat nog niet gedaan, dan de vraag of je het alsnog wil doen. Mail niet gehad? Check voor de zekerheid je spambox. Of laat het Janneke even weten, dan krijg je hem nog een keer. Bedankt!