Ledenwerving en lustrum centraal op ALV 2019

Het was weer een gezellige en nuttige algemene ledenvergadering, op 12 februari van dit jaar. Met grote dank aan alle leden die langs kwamen.

De gebruikelijke onderwerpen als het verslag van de secretaris en de penningmeester, leverden geen vragen of opmerkingen uit de zaal op. Dat vatten we op als een blijk van instemming en vertrouwen, dat is mooi! Ook de kascommissie was zeer te spreken over het werk dat onze penningmeester had verricht.

Lustrum

Er was dit jaar uiteraard aandacht voor het veertigjarig bestaan van de club. Dat vraag om (een) feestje(s)! De lustrumcommissie is al druk bezig geweest met het maken plannen en Henri presenteerde kundig wat we nu al weten. Pak de agenda er maar vast bij, want deze data wil je niet missen. Het lustrum wordt gevierd op:

12/13/14 april tijdens het eerste binnenweekend

15 juni tijdens een familiedag (voor duikers en niet-duikers!) bij het Gat van Waalre

21 september met een FEESTAVOND bij beachclub SunRise bij Aquabest

1/2/3 november tijdens het laatste binnenweekend

Jubilea

Behalve een feestje om het lustrum, waren er ook drie feestjes te vieren voor jubilarissen. Mick, Ylona en Bart zijn vijfentwintig jaar lid van de vereniging en verdienden daarvoor een horloge en een hartelijk applaus van alle aanwezigen. Vanaf deze plaats nogmaals van harte proficiat!

Ledenwerving

Naast feestjes, ligt de focus ook op ledenwerving. Vanuit het bestuur is afgelopen jaar gewerkt aan een ijkpersoon, gebaseerd op de kenmerken van onze vereniging. We noemen haar ‘Marieke’.  Zij is gepresenteerd aan de ALV en vervolgens hebben we in groepen gebrainstormd over waar ‘Marieke’ te vinden is en hoe we haar het best kunnen vinden. Het leverde levendige discussie en een boel bruikbare ideeën op! Hartstikke mooi om te zien. Daarmee kunnen we aan de slag!

Quiz

Naast het lustrum is ook de AVG een hot topic geweest. Beide onderwerpen kwamen terug in een quiz die onze secretaris had gemaakt. Vooral die AVG bleek niet het makkelijkste onderwerp! Na uitsluiting van het bestuur (mopper 😉) kwamen Gerwin en Charlotte als winnaars uit de bus. Zij wonnen een superdeluxe limited edition one of a kind zonnebril! Gefeliciteerd allebei!

Na afloop was er uiteraard ruimte voor een drankje in de bar en wat napraat. Namens het voltallige bestuur heel erg bedankt voor het gestelde vertrouwen en het fiat om weer een jaar door te gaan. We hebben er zin in 😊