ALV: Een terugblik

Het was een inspirerende en gezellige bijeenkomst, de Algemene Leden Vergadering van DTE. Voor iedereen die het gemist heeft, hier een kort verslag. Zodat je er volgend jaar zeker bij bent 😉

Zoals van tevoren al aangekondigd, verliep de vergadering inderdaad net wat anders dan anders. Natuurlijk moest er aandacht worden besteed aan de zaken die nu eenmaal op een ALV thuishoren, zoals de financiële stand van zaken van de club en de begroting voor volgend jaar. In de notulen (die volgen nog) staan hierover de details.

Bestuurswissel

In het bestuur is een wisseling opgetreden. Omdat Rob verhuist naar de andere kant van het land, heeft hij besloten zijn taak als voorzitter neer te leggen. Janneke neemt het van hem over. Rob werd uiteraard bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de club. Maar een echt afscheid is het gelukkig niet, want hij blijft gewoon lid van de club en ook voor de evenementencommissie gewoon in touw. We hoeven hem dus zeker niet te missen!

Quiz

Er is best een en ander veranderd de laatste tijd op duikgebied en middels een quiz werd onze kennis daarvan getest. Mooie manier om nieuwe begrippen te doen indalen. Het zal niemand verbazen dat Patrick het slimste duikertje van de klas bleek. Gefeliciteerd!! ? En dus mocht hij een heuse DTE-beker mee naar huis nemen. Nu al een uniek collectors-item!

Mocht je trouwens nog vragen willen teruglezen van de quiz, de antwoorden checken of er meer uitleg bij willen: hij staat inmiddels online! Mét alle bronnen erbij. Laat het inspirerend leesvoer zijn 🙂

Brainstorm

En er was ruimte voor een brainstorm. Want hoe zorgen we ervoor dat er nog meer duikers onze toffe club weten te vinden? Nou, daar blijken onze leden best ideeën over te hebben. In groepen werd daar over nagedacht en over gediscussieerd. Het was fantastisch om te merken wat voor een enthousiasme en energie daarbij vrijkwam.

Website

Tot slot was er tijd voor de presentatie van de vernieuwde website. Die is (als het goed is) overzichtelijker en makkelijker in gebruik. Ook op telefoons zou het beter navigeren moeten zijn. En: er is het vaste voornemen om vaker en meer nieuws online te brengen. Check dus regelmatig hier, voor het laatste DTE-nieuws. En mocht je zelf een nieuwtje hebben, schroom vooral niet er een stukje over te schrijven! Of meld je via pr@duikteameindhoven.nl

Na al  het vergader, gepraat, gequiz en geklets, waren de meeste duikers dorstig. En dus eindigde de avond zoals ze meestal doen bij DTE: met een biertje aan de bar. Het was mooi!