3 oktober: introavond maar óók gewone training

Over anderhalve week is het al zover: dan houdt DTE de jaarlijkse introductieavond. Deze keer weer mét een introduik! Natuurlijk hopen we op zoveel mogelijk nieuwe enthousiastelingen om met het duikvirus te besmetten. Maar het is ook de start van het binnenseizoen, dus je kunt gewoon lekker komen snorkelen!

Introductieavond

Ken je nog iemand die wellicht wil leren duiken? Of iemand die het al kan maar gewoon een leuke vereniging zoekt met heel veel gezellige buddy’s? Laat hem of haar dan weten van onze introductieavond!

We starten de avond om 19.30 uur en geven eerst wat uitleg over de club en beantwoorden alle vragen die er zijn over duiken, duikopleidingen, wat voor toffe dingen we allemaal ondernemen en waar we zoal te vinden zijn. Daarna kleden we ons om en pakken de duikspullen erbij.

Tussen 21.00 en 22.00 uur kunnen er proefduiken worden gemaakt in het zwembad. In verband met de beperkte ruimte in het bad en de beschikbare tijd is er plek voor maximaal twaalf proefduikers. Belangstellenden moeten zich dus op tijd opgeven! Dat kan hier.

Na afloop drinken we graag samen een drankje op een toffe ervaring!

Lekker trainen

Zoals gezegd is er ook ruimte om gewoon lekker te komen zwemmen of snorkelen (of nog even lekker bubbelen in het bubbelbad…). Het is tenslotte de start van het binnenseizoen! Het zwembad is voor ons beschikbaar tussen 21.00 en 22.00 uur, dus leef je uit!

In verband met de introductieavond staan er voor woensdag 3 oktober nog geen lessen gepland, maar het rooster is er wel al! Hier kun je vinden wanneer de theorie- en praktijklessen plaatsvinden van de 1*- 2*- en 3*-opleidingen en wanneer er getraind wordt.

Uiteraard kunnen we na afloop nog wat drinken bij Swimmers.

Tot ziens op 3 oktober in het zwembad!