Duik Expeditie Grevelingenmeer 2022

Wedden dat duiken in Nederland net zo spectaculair is als op jouw tropische bestemming?

Wil je jouw duikervaring op een tropisch bestemming graag in Nederland voortzetten? Maar heb je twijfels over de schoonheid van het Nederlandse water, hoe te organiseren, met welk materiaal of met welke buddy?

DuikTeam Eindhoven is een club van fanatieke duikers. Wij organiseren drie zondagen in de aankomende zomermaanden om gebrevetteerde duikers (PADI, SSI, NAUI, NOB of een andere organisatie) in Zeeland begeleid te introduceren met de mooiste onderwaterwereld van Europa. Dus heb jij een 1-sters of Open Water Diver brevet, meer dan 10 duiken en laatste duik niet meer dan 5 jaar geleden én heb je zin om alleen of samen deze duik expeditie te beleven meld je dan aan voor een van de volgende zondagen:

Op zo’n zondag vertrekken we om 7.45 uur vanuit Eindhoven naar het Grevelingenmeer (Zeeland), waar we twee duiken maken. We zijn weer om 19:00 terug in Eindhoven. Indien je duikmateriaal nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat je dat kunt huren. Daarnaast zorgen we dat je begeleid wordt door een van onze ervaren duikinstructeurs.

Wij organiseren deze duikzondagen om ons enthousiasme voor het duiken in Nederland te delen, en om je kennis te laten maken met onze duikvereniging. We hopen dat we je kunnen aansteken met het duikvirus voor de Nederlandse wateren en dat je hierna nog veel duiken met ons gaat maken! Zie voor een impressie op volgend filmpje.

De kosten zijn €150,- inclusief materiaalhuur, flessenvulling en lunch of €115,- als je je eigen materiaal en flesvullingen regelt.

Als je hier nog vragen over hebt, stuur vooral een berichtje!  En bedenk dat we maar een beperkt aantal plaatsen hebben dus schrijf je uiterlijk twee weken voor de datum.