Uit de bestuursvergadering

In deze editie ‘van de bestuurstafel’ nieuws over onder meer een nieuw lid en een opzegging, de evaluatie van de AH sportactie en de vervolgacties na de algemene ledenvergadering. Heb je naar aanleiding van dit stukje vragen of opmerkingen? Aarzel niet een van de bestuursleden aan te spreken!

Opzegging en een nieuw lid

Deze maand heeft Ad zich aangesloten bij Duikteam Eindhoven. Hij start meteen voortvarend: met de specialisatie volgelaatsmasker. Hartstikke leuk! Vanaf deze plek een hartelijk welkom in de club Ad!

Voor Hans bleek DTE toch niet helemaal in zijn drukke agenda te passen, hij heeft helaas besloten zijn lidmaatschap op te zeggen.

De AH sportactie

In de bestuursvergadering is de AH sportactie ge-evalueerd, afgelopen jaar deden we voor het eerst daar aan mee. De actie heeft voor een boel positieve punten gezorgd: de avonden die we organiseerden zaten allebei helemaal vol. Alle proefduikers waren razend enthousiast en we hebben zeker mensen op een positieve manier kennis laten maken met de sport. Maar nieuwe duikers heeft het niet opgeleverd, ons inziens omdat de geïnteresseerden die langskwamen voornamelijk studenten waren, niet helemaal onze doelgroep. We zullen volgend jaar dan ook niet opnieuw deelnemen aan de AH sportactie. Wél zullen we de opzet van een dergelijke proefduikavond vasthouden, want dat is erg goed bevallen!

Inventarisatie duikverenigingen

Hoe staat DTE eigenlijk tegenover andere duikverenigingen? Hoe doen we het qua lidmaatschapskosten, opleidingen, evenementen die we organiseren? Hoe staat het met ledenaantallen? Om daar een beeld van te krijgen is Peter bezig met een uitgebreide inventarisatie. We hebben er vast een sneak peak van gekregen, en dat ziet er erg interessant uit.

Nabeschouwing ALV

Met name de brainstorm over het bereiken van onze doelgroep heeft onze aandacht gehad. Er is op korte termijn een nieuw overleg gepland om te beslissen welke ideeën daarvan daadwerkelijk gaan worden uitgevoerd. We hebben ideeën geprikt en taken verdeeld. Hierover dus heel snel meer, want dat betekent actie in de taxi!

Communicatie naar nieuwe leden

Voor nieuwe leden gaan de introductie in de vereniging wat meer stroomlijnen. En hoe up to date is ons smoelenboek eigenlijk nog? Daar gaan we aan werken.