Uit de bestuursvergadering

Met in deze editie nieuws over het langverwachte DTE-festival, het meerjarenplan en de intro-avond. Heb je naar aanleiding van dit stukje vragen of opmerkingen? Aarzel niet om een van de bestuursleden aan te spreken!

Intro-avond en start binnenseizoen 
Nu de laatste trainingsavond in het Gat van Waalre achter ons ligt en de zomervakantie voor velen is begonnen, kijken we vast vooruit naar de start van het nieuwe zwemseizoen. Traditioneel openen we het zwembadseizoen met een introductie-avond. Dat willen we dit jaar weer doen! Op woensdag 5 oktober hopen we weer een boel nieuwe mensen kennis te laten maken met de duiksport en onze club in het bijzonder.

Maar uiteraard is het zwembad vanaf die avond voor iedereen weer beschikbaar: lekker komen snorkelen of een duikje om je materiaal te testen: het kan allemaal! Zet 5 oktober in ieder geval maar vast in je agenda. En mocht je nog iemand kennen die wel op de intro-avond wil komen: stuur ze vooral door!

Septembertour en DTE-festival 
Maar voor we in oktober weer het binnenwater ingaan, staan er nog heel wat leuke buitenactiviteiten op de planning. Zo is er het langverwachte DTE-festival op zondag 28 augustus. Hier vind je het hele bericht en de woensdagen in september kun je ook vast reserveren: op 7, 14, 21 en 28 september is DTE namelijk weer op de traditionele septembertour! Er zijn veel favoriete stekken aangedragen dus we maken er een Best Of-tour van. Leuk!

Meerjarenplan
De verschillende speerpunten uit het meerjarenplan hebben we weer onder de loep genomen. Een daarvan was bijvoorbeeld duikers begeleiden van blauw naar groen water: daar hadden we een prachtig plan voor opgesteld maar geïnteresseerde duikers bleven uit. We gaan eens kijken of we erachter kunnen komen waar dat aan ligt.

Extra ledenvergadering NOB 
Zoals in het vorige bericht vanuit de bestuursvergadering al aangekondigd: er zou een extra ledenvergadering worden gehouden van de NOB om over de nieuwe statuten en Huishoudelijk Regelement. Daar waren in eerste instantie namelijk niet genoeg leden voor aanwezig. In tweede instantie hebben de leden ingestemd met de statuten en HHR.