Spoedcursus videobewerking op het binnenweekend

De temperatuur daalt weer en het wordt vroeger donker. Tenzij je van nachtduiken in een droogpak houdt, wordt het duiken waarschijnlijk wat minder de komende wintermaanden. Een goed moment om eens alle foto’s en filmpjes van afgelopen jaar af te stoffen… Want wat doe je nu eigenlijk met al die filmpjes die je onder (en boven) water schiet? Zonde om te laten aantasten door bitrot. DTE helpt je hierbij!

Tijdens het aanstaande binnenweekend verzorgt de evenementencommissie op zaterdagavond een spoedcursus video bewerken. In korte tijd krijg je uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken als je die vis onderwater via je camera op het spreekwoordelijke witte doek wil brengen. Er komen verschillende onderwerpen langs, zoals: Kan je alleen mooi beelden maken met een dure camera? Hoe moet ik opnemen? Wat voor shots zijn leuk? Hoe maak ik er een leuk verhaal van? Wat voor muziek past erbij? Kortom, huis-tuin-en-duiken videobewerking!

Na deze cursus kan jij zelf een leuk filmpje in elkaar draaien, en weet je waar je tijdens het filmen op moet letten. Droge stof? Natuurlijk niet! Dit gaat uiteraard gepaard met heel veel mooie plaatjes.

Heb je je nog niet ingeschreven voor het weekend, doe dat dan snel!

Tot over twee weken!
De Evenementencommissie (EC)