Onderwatervoetballers klaar voor het NK

Het kan je niet ontgaan zijn in het zwembad: de laatste maanden zijn onze onderwatervoetballers hard aan het trainen voor het NK. Zondag 24 november is het al zover!

Waar de ploeg vorig jaar in alle eerlijkheid nog niet helemaal een idee had waar ze aan begon, wordt er dit seizoen serieus getraind. Hard lopen over de bodem, controle over de bal en allerhande speltechnieken worden doorgenomen, geoefend en nabesproken. Het is zelfs niet ongewoon dat er na afloop in de bar camerabeelden worden bekeken en geanalyseerd!

DTE gaat met twee teams meedoen aan het Nederlands Kampioenschap: ‘team bloedfanatiek’ en ‘team voor de fun’ (dat eigenlijk maar net een klein tikkeltje minder fanatiek is….). Onder de bezielende leiding van Henri en Thijs, en met nieuwe aanwinst Alex en Esther, zijn de teams tot in de puntjes voorbereid.

Dat moet ook wel, want de concurrentie is stevig. In totaal hebben zich elf teams ingeschreven voor het NK. Dat wordt gehouden bij Aqua Delfia, in Delft, bij de kampioenen van vorig jaar.

De wedstrijden worden gespeeld tussen 14.00 en 18.00 uur. Daarna volgt de prijsuitreiking en weten we of DTE het kampioenschap volgend jaar in Eindhoven mag organiseren 😉