Van de bestuurstafel

Met in deze editie nieuws over onder meer de introductieavond, nieuwe en vertrekkende leden, en het meerjarenplan. Heb je naar aanleiding van dit stukje vragen of opmerkingen? Aarzel niet om een van de bestuursleden aan te spreken! 

Introductieavond
Nu de herfst écht z’n intrede heeft gedaan, weet je dat het binnenseizoen weer voor de deur staat. En zoals gebruikelijk trappen we die af met een introavond. Op woensdag 5 oktober kan iedereen die dat wil kennis komen maken met onze gezellige vereniging én een proefduik maken in het zwembad. Ken je nog iemand die dat leuk lijkt? Stuur hem of haar dan vooral langs! Via deze link kunnen geïnteresseerden zich aanmelden (dat is verplicht!). Natuurlijk is het zwembad die woensdagavond gewoon open, dus komen snorkelen, baantjes trekken, of duikje maken: gezellig! En natuurlijk eindigen we als vanouds weer voor een drankje bij Baan Nul 🙂

Nieuwe en vertrekkende leden
Je hebt hem misschien al gespot bij Waalre of op het Benedulux-duikweekend: Robert is ons kersverste nieuwe lid! Welkom bij de club Robert!

We hebben ook een vertrekkend lid: Henri heeft besloten zijn lidmaatschap te beëindigen per eind van het jaar. Dat is natuurlijk jammer, maar wie weet treffen we elkaar ooit nog aan een waterkant.

Meerjarenplan
Onderdeel van het meerjarenplan is om niet alleen te focussen op het werven van nieuwe leden, maar ook juist bestaande leden niet uit het oog te verliezen. Thijs en André hebben daarvoor ideeën verzameld die we hebben besproken. Zij gaan die verder uitwerken, dus ongetwijfeld hierover later meer.