Uit de bestuursvergadering

Met in deze editie nieuws over de nieuwe bestuursleden, kersverse DTE’ers en een extra zwembadavond! Heb je naar aanleiding van dit stukje vragen of opmerkingen? Aarzel niet om een van de bestuursleden aan te spreken. 

Nieuwe leden
Je hebt ze misschien als een voorbij zien komen in het zwembad: we hebben de laatste tijd vier nieuwe DTE’ers mogen verwelkomen bij de club. Ben en Levi zijn samen begonnen aan de 1*-opleiding met onze Arjen. Ze hebben een vliegende start gemaakt in het zwembad. Ook Yulia is nieuw bij de club en start met haar 1*-brevet. Al had je haar wellicht al eens gespot samen met Thijs. En dan is er Pim, die aan de andere kant van de wereld al wat schitterende duiken heeft gemaakt en nu besloot dat het tijd is om ook de Nederlandse wateren te gaan verkennen. Daar kunnen we hem natuurlijk alleen maar gelijk in geven. Welkom bij de club allemaal!

Eerste bestuursvergadering in de nieuwe bezetting 
Nog meer nieuwe leden waren er in ons eigen bestuur. Na het afscheid van Peter M. en Peter S. zijn André en Thijs toegetreden tot het DTE-bestuur. Heel erg fijn! Thijs neemt de rol van secretaris op zich. Je kunt je dus tot hem wenden als je bijvoorbeeld gaat verhuizen en een adreswijziging door wil geven. (Dat kan trouwens via dit emailadres).

In de eerste vergadering in de nieuwe bezetting hebben we teruggeblikt op de ALV, de lopende zaken besproken en waar nodig een herverdeling van de taken gemaakt.

Extra zwembadavond op 6 april
Meestal verhuizen we in april alweer naar het buitenwater, maar dit seizoen kunnen we een extra avond in het zwembad realiseren. Op woensdag 6 april trainen we dus nog in het springbad. Dat is fijn voor de opleidingen en ook leden die lekker willen komen snorkelen kunnen natuurlijk terecht!