Speciale zwembadlessen

Naast de reguliere conditietraining en alle duikopleidingen in het zwembad zijn er ook dit binnenseizoen weer “speciale” zwembadtrainingen. Avonden waarop je nieuwe vaardigheden op kunt doen, of je skills juist wat kunt bijschaven. Oefening baart immers kunst!

De nettentraining hebben we inmiddels achter de rug, dat was een leerzame en leuke avond. Maar er staat nog meer op de planning:

  • 22 januari:       Toezichthouderstrainingen — hier staan verschillende reddingstechnieken centraal. Wanneer je ook een reanimatiecertificaat hebt, kun je na het volgen van deze training als toezichthouder langs het zwembad staan. Hier kun je je opgeven.
  • 19 februari:     Trimmen — een basisvaardigheid van iedere duiker en er is altijd ruimte voor verbetering! We gaan oefenen met trimmen!
  • 4 en 11 maart: Zoeken en Bergen — deze lessen zijn onderdeel van de specialisatie Zoeken en Bergen. Naast de zwembadlessen staat er ook theorie en praktijklessen op het programma bij deze specialisatie. Meedoen? Hier lees je meer over de specialisatie en kun je je opgeven.

Deze evenementen worden ook apart aangekondigd, maar zet ze maar vast in de agenda!