Post-corona plannen: een DTE-festival!

Op de ALV werd al een tipje van de sluier opgelicht en nu onthullen we nog wat meer. Dit jaar willen we een heel speciaal feestje organiseren, als alle coronamaatregelen eindelijk achter ons liggen. Het eerste en enige echte DTE festival!

Dat wordt een mega-spektakel. Bij ons eigen Gat van Waalre bouwen we een heus festivalterrein. Met natuurlijk verschillende tenten, waar voor ieder wat wils te vinden is op het gebied van duiken en watersport. Of je nu liever op of onder het water bent, iets wil doen met technisch duiken, of een onderwaterparcours wil doen…. Het kan allemaal. Hoe het er allemaal precies uit gaan zien, blijft nog even een verrassing, maar neem je duikspullen mee! 😉

Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd, met een drankje bij de decobar en aan het eind van de middag met een bbq. En we broeden nog op een spetterend avondprogramma.

Wanneer dit festival precies plaats kan vinden, is nog een ongewis. Dat hangt van onze grote vriend Hugo af en wanneer hij aankondigt dat álle coronamaatregelen kunnen worden losgelaten. Dat is namelijk het moment dat we losgaan met dit festival. Tot die tijd zijn we druk om alles vast tot in de puntjes voor te bereiden! En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken!

We zijn bijvoorbeeld op zoek naar de volgende spullen:

  • Ornament van een fontein of in de tuin (beton, niet te groot, let op: je krijgt deze niet terug!)
  • Partytenten
  • Lichtsnoeren met lampjes
  • Mobiele grote boxen met ingebouwde versterker(voor muziek)

En naar de volgende mensen:

  • Vrijwilligers die willen helpen met de aankleding
  • Vrijwilligers die willen helpen op de dag zelf
  • Vrijwilligers die achteraf willen helpen met opruimen 😉

Heb je iets of ben je iemand die mee kan helpen? Meld je dan bij een van de leden van het organiserend comité!

Zodra we meer weten over wanneer we dit DTE Festival kunnen houden, krijgt iedereen daarover bericht. Let wel op: dit festival is alléén voor DTE-leden.

Met duikgroeten van de organisatie:

Gerwin, Wesley, Erik-Jan en Janneke.