Gelukkig nieuw duikjaar!

Het was een mooie start van het nieuwe duikjaar, zondagmiddag bij AquaBest. Een aantal bikkels trotseerden de kou voor een heuse nieuwjaarsduik, en gezamenlijk proostten we op het nieuwe jaar dat voor ons ligt en hopelijk weer schitterende duiken voor ons in petto heeft.

Pierre, Carmen en Wesley hadden niets nodig: zij sprongen zonder pak of perslucht het koude water van AquaBest in. Wesley had de smaak zelfs écht goed te pakken en ging voor nog een tweede keer de plas in. Na een kort rondje rond de steiger, lagen er droge handdoeken en een warme douche op hen te wachten.

Suzanne, Ronald, Lauren, Jeroen en Janneke hadden iets meer bij zich en gingen dan ook wat langer koppie onder. Mét pak en perslucht. Er is niet veel leven te zien onder water in deze tijd van het jaar, maar het zicht is wel helder en het nieuwe jaar is toch maar mooi afgetrapt!

Toen alle acht nieuwjaarsduikers weer wat opgewarmd waren, kon de officiële nieuwjaarsborrel dan van start. Met warme chocomel (met slagroom uiteraard) voor de liefhebber of wat sterkers voor wie daar behoefte aan had ? De beste wensen vlogen in het rond en het was fijn om weer eens bij te kletsen. Voorzitter Rob hield uiteraard een korte toespraak en Peter had de Jaarbrief bij zich, om nog even mee terug te blikken op wat we het afgelopen jaar hebben gedaan en meegemaakt.

Het was een mooie middag. En laten we hopen de start van een mooi nieuw jaar. Dus vooruit, hier komen ze nog één keer: aan alle lieve DTE-ers, de aller- allerbeste wensen, dat het maar een geweldig nieuw duikjaar moge worden, met toffe duikweekenden, heerlijke woensdagavonden, de mooiste duiken, de grootste lol en alles wat ons duikhartje begeert.

Happy New Dive Year!