DTE Januari Challenge – doe mee!

Ook met een volle buik uit de kerstdagen gerold maar geen plek om de calorieën er weer af te zwemmen, of gewoon behoefte om weer samen wat te doen?
Doe dan mee met de DTE Januari Challenge!

Hoe werkt het?

Vanaf 1 januari 2022 wordt er elke dag een challenge (opdracht) gepost in een speciale whatsappgroep, waar je lid van kunt worden. (Zie beneden ‘Hoe doe ik mee?’)
We vragen bewijs van de activiteit: maak een foto of een filmpje van (het resultaat van) de opdracht. Die deel je vervolgens in de appgroep of stuur je privé naar Janneke, Ylona of Bart. Elke volbrachte opdracht levert een aantal punten op. En let op: je foto delen in de challenge-groep zorgt voor bonuspunten! Wie aan het eind van de maand de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar van de nu al legendarische DTE Januari Challenge.

Elke zondag worden de inzendingen beoordeeld door de -uiteraard geheel onafhankelijke- jury en zal een tussenstand en kort verslag voor de hele vereniging worden gepubliceerd. Foto’s en video’s die gepost zijn in de challenge-groep kunnen daarin verwerkt worden.
Creativiteit bij het maken van de opdrachten wordt gewaardeerd!

Hoe doe ik mee?

Heel simpel: meld je aan in deze Whatsappgroep, via deze link en doe je best om elke dag de nieuwe opdracht te voltooien. Op 1 januari beginnen we!

Spelregels

  • Op tijd ingeleverde opdrachten leveren extra punten op, opdrachten die daarna ingeleverd worden komen in aanmerking voor de standaard hoeveelheid punten. Met op tijd, bedoelen we: voor de deadline ingeleverd
  • De deadline is in principe de eerstvolgende zondag, tenzij anders vermeld
  • Filmpjes en foto’s en ander bewijsmateriaal die in de DTE _ Januari – Challenge -Whatsapp-groep worden gepost leveren bonuspunten op
  • Media in de groepsapp mogen door de organisatie worden gebruikt in bijvoorbeeld de wekelijkse verslaglegging
  • Opdrachten mogen ook naar Ylona, Janneke of Bart worden gestuurd (maar leveren dan minder punten op)

Opdrachten

Wat kan ik winnen?

Daar doet de organisatie nu nog geen uitspraken over 😉