DTE duikt onder in een goede film…

Samen even weg van corona met Netflix PartyWe spreken elkaar tijdens deze rare tijden veel minder dan normaal en daarom is het extra leuk om af en toe weer iets samen te doen. Omdat duiken in water er nog even niet in zit duiken we dan maar samen achter het scherm.

Op woensdag 15 april logden zo’n 20 enthousiaste DTE-ers in via Netflix Party om samen naar de film “Red Sea Diving Resort” te kijken. Ondanks de suggestie van de titel, bleven de beelden vrij stoffig (woestijn). Toen er na zo’n uur wachten eindelijk een paar duikers in beeld verschenen was het gejuich dan ook oorverdovend! Jammer dat we geen geluid hadden bij de chat…

Gelukkig kwam er door een aantal enthousiaste tieperts dan ook genoeg compensatie. Naast bijdehante opmerkingen over wat er allemaal niet klopte aan de film, en (terechte) opmerkingen over minder dan 1,5m afstand van de hoofdrolspeler (onze eigen Michiel Huisman notabene!), hebben we geleerd dat duikmateriaal breed inzetbaar is: zo zijn snorkels uitermate geschikt voor gemiste plaspauzes.

Achteraf toch maar goed dat we alleen een chat hadden en geen beeld… Kortom, het was gezellig! Super om weer even gezellig met ons clubje DTE-ers even weg van de corona te zijn, te genieten van een biertje met chips (doorgeven was helaas lastiger dan we op onze weekendjes gewend zijn) en te lachen met de flauwekul op de chat. Dank allen voor de geslaagde heerlijke avond en hopelijk tot bij ziens de pubquiz (dan wel met video dus snorkels verstoppen)!

PS: We hebben nog een restpartij van zo’n 200 lichtbeschadigde vliegtuigstoelen op de kop weten te tikken, laat even weten als je interesse hebt.