Nieuw jaar, nieuw lustrum, nieuw logo!

Met een traditionele nieuwjaarsduik in heel koud water hebben we op 7 januari het nieuwe duikjaar afgetrapt. En die koude duik werd gevolgd door een paar fijne warme drankjes binnen op de net zo traditionele nieuwjaarsborrel. Superfijn om elkaar zo weer te zien en de beste wensen te kunnen wensen!

En het zal je niet ontgaan zijn: we vieren dit jaar ons lustrumjaar! Op de nieuwjaarsborrel maakten we meteen het jaarprogramma bekend. Én we onthulden de winnaar van het officiële Lustrumlogo!

Annemarie maakte het tofste ontwerp, dat door de kundige handen van Gerwin tot een écht heus logo is geknutseld. Dit hele jaar is dat ons enige echte lustrumlogo. Met taartjes met het logo erop vierden we de start van het feestjaar.

Hieronder vind je de agenda van alle toffe activiteiten die worden georganiseerd. Schrijf ze maar vast in je agenda!

Ennnnnnn…. Dat is nog niet alles. Want het hele jaar door lopen er nog twee toffe acties.

Een fotowedstrijd: maak ergens dit jaar je mooiste (onderwater)foto. Alles duik-gerelateerd telt mee. Aan het eind van het jaar mag je je mooiste foto inleveren om mee te dingen naar de foto-prijs.

Lustrumchallenges: elke maand is er een nieuwe challenge om aan mee te doen! Met elke maand een leuk prijsje om te winnen. Deze januarimaand kan het er natuurlijk maar één zijn: maak een nieuwjaarsduik! De dappere dodo’s op de nieuwjaarsduik en -borrel hebben hun prijsje meteen gekregen. Maar wil je ook nog meedoen? Stuur vóór het eind van de maand een foto als bewijs van je nieuwjaarsduik naar lustrum@duikteameindhoven.nl en je doet automatisch mee! En doe het op tijd, want in februari start er weer een nieuwe challenge 😉