Kom naar de introavond en maak een proefduik: woensdag 4 oktober

DuikTeam Eindhoven organiseert op woensdagavond 4 oktober om 19.00 uur een introductieavond. Op deze avond is er gelegenheid om kennis te maken met onze toffe vereniging, vertellen we alles over het najaarsproeflidmaatschap én je kunt een proefduik maken in het zwembad. Afgelopen jaren bleek het erg druk, daarom is aanmelden nu verplicht!

Wat gaan we doen?
We starten om 19.00 uur in een zaal van het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Daar proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden: hoe zien de duikopleidingen eruit? Wat is houdt het najaarsproeflidmaatschap in? Welke specialisaties hebben we in huis? Wat voor materiaal heb je daar allemaal voor nodig? En is het wel een beetje leuk duiken in Nederland? (Spoiler alert: JA!!)

Maar natuurlijk wil je ook graag weten wat voor vereniging DuikTeam Eindhoven nu eigenlijk is. Hoe vaak duiken we en waar? En wordt er nog wel eens iets gezelligs georganiseerd zoals een duikweekend ofzo? (Ja natuurlijk! We gaan vaak samen op pad!)

Proefduik
Natuurlijk kun je maar op één manier uitproberen of duiken wat voor je is: het zelf ervaren! Daarom is het woensdag 4 oktober ook mogelijk om een proefduik te maken in het zwembad. Na het ‘droge’ gedeelte, gaan we om 20.30 uur richting het zwembad. Daar kun je onder begeleiding van een ervaren instructeur een duikje maken in het vijf meter diepe ‘springbad’. Daarvoor heb je (behalve badkleding) geen extra spullen nodig. Daar zorgen wij voor.

Interesse?
Via dit contactformulier kun je aangeven dat je naar de introavond komt. Als je ook wil duiken, is het fijn als je je kledingmaat en schoenmaat vermeldt, dan kunnen we de juiste spullen vast voor je klaarleggen. Neem wel zelf badkleding en een handdoek mee!