IJskoude nieuwjaarsduik: gelukkig nieuwjaar allemaal!

Het is een redelijk zachte winter, maar dat voelde toch even anders toen we het water instapten bij de Enode in Nuenen voor de traditionele nieuwjaarsduik. Aangemoedigd door wat DTE’ers aan de kant, maakten Bart, Carmen, Jeroen en Janneke de eerste ijskoude clubduik van het nieuwe jaar.

De computer gaf een watertemperatuur aan van 5 graden. En echt veel was er nog niet te zien: twee kreeftjes en een wrakje (waarbij ‘wrakje’ al een groot woord is: er was een kano gezonken). Ook wat sporen op de bodem die bewegend leven verrieden. Verder was het vooral koud. En donker. Maar ook lekker fris en toch een uitstekend begin van het nieuwe duikjaar!

Speciaal moeten hier natuurlijk ook Pierre en Michel worden vernoemd: de bikkels die zónder neopreenbescherming het water indoken. Helden!

De warme chocomelk was meer dan verdiend, na afloop in de receptieruimte, waar we met de hele vereniging proostten op het nieuwe jaar. Ontzettend fijn en gezellig om weer bij te kletsen met iedereen, zo na de feestdagen!

Net als andere jaren was er ook weer een Jaarbrief: een jaaroverzicht van alle toffe dingen die we hebben gedaan het afgelopen jaar. De meesten hebben er eentje meegenomen. Ben je ‘em vergeten? Geef een seintje, dan zorgen voor een extra exemplaar of een digitale versie!