Afsluiting binnenwater-opening buitenwater 2014

Beste DTE-ers

Het buitenwater seizoen staat weer voor de deur, dus hierbij wat data voor in de agenda:

DatumLocatieTijd aanvang
Zondag 30 maartZilvermeer, Mol10:00
Zondag   6 aprilZilvermeer, Mol10:00
Zondag 13 aprilBinnenweekendgeen training
Zondag 20 aprilAquaBest, Son10:00
Woensdag 23 april
En daarna elke woensdag
Gat van Waalre19:30

 

Natuurlijk is iedereen, ook buiten de opleiding van harte welkom om aan te sluiten. Om de duikleider niet teveel te belasten willen we je wel vragen om op de starttijd aanwezig te zijn.

Bij het Gat van Waalre hebben we ook de beschikking over een clubhuis, waar een koelkast en een koffieapparaat aanwezig is voor de inwendige mens.

Dit betekent ook dat we weer afscheid nemen van het zwembad.

  • 26 maart is de laatste avond in het zwembad. Dus mocht je je spullen willen testen, uittrimmen of andere zaken, kom dan gerust langs. Maar denk wel om de veiligheid, dus met buddy!
  • Op 2 april hebben we nog het golfslagbad ter beschikking, leuke gelegenheid om eens flink tegen de stroom in te zwemmen met je uitrusting.

Naast de reguliere 1,2 en 3* opleidingen worden er ook weer een aantal specialties georganiseerd. Hou de website in de gaten voor details. Maar in ieder geval staan (Advanced) Nitrox,  wrakduiken, Redden al op het programma.

Mocht je graag andere specialties zien, neem even contact op met Bart M of R, dan kunnen we, bij voldoende belangstelling iets organiseren.

Groet,

Bart M&R

2 Comments

Comments are closed.