DTE Januari Challenge: update

Het nieuwe jaar is pas twee dagen oud, maar het is knallend van start gegaan met de allereerste editie ooit van de DTE Januari Challenge. Dé manier om lekker bezig te blijven en tegelijkertijd is gezelligs en lolligs met je buddy’s te doen.

Elke zondag is hier een update te vinden van de challenges tot nu toe.

De eerste opdracht was een liedje te zingen met een oliebol in je mond. En wat een schitterende filmpjes leverde dat op! Van Carmen die losging op happy hardcore, tot Geke die een eigen liedje had gemaakt. Thijs die er een volledige nieuwjaarsduik aan vastknoopte en Nienke die het oliebollenprobleem creatief had opgelost door ze uit te printen: hulde!!

Want let wel: elke opdracht mag in invullen hoe je maar wil, als je maar op een of andere manier aan de challenge voldoet. Leef je dus uit! Zie de video onder het artikel voor een impressie.

Challenge nummer 2 is om een potje droog te zwemmen, om die kerstkilo’s er weer af te krijgen en ook daarvan komen de eerste filmpjes al weer binnen.

Doe je nog niet mee, maar lijkt het je toch leuk? Via deze link kom je in het appgroepje terecht waar elke dag de challenges worden gepost. Aanhaken kan op ieder moment!

Opdrachten:  

Spelregels: 

  • Op tijd ingeleverde opdrachten leveren extra punten op, opdrachten die daarna ingeleverd worden komen in aanmerking voor de standaard hoeveelheid punten. Met op tijd, bedoelen we: voor de deadline ingeleverd
  • De deadline is in principe de eerstvolgende zondag, tenzij anders vermeld
  • Filmpjes en foto’s en ander bewijsmateriaal die in de DTE _ Januari – Challenge -Whatsapp-groep worden gepost leveren bonuspunten op
  • Media in de groepsapp mogen door de organisatie worden gebruikt in bijvoorbeeld de wekelijkse verslaglegging
  • Opdrachten mogen ook naar Ylona, Janneke of Bart worden gestuurd (maar leveren dan minder punten op)